Tajas Alfen - min tidligere og flerårige stævnemakker – søger nyt ridevenskab.

Alfen er en fantastisk rideven – Jeg tænker ofte tilbage alle de skønne oplevelser vi havde sammen – på hvordan han for alvor pustede liv i min stævneglæde – og på hvor heldig jeg var, at få lov at låne sådan en god ven.

Skønne Eldfimur fra Ahl er en erfaren herre med styr på grundridningen. Alfen kan de fleste stævneprogrammer udenad (uanset om det er Gæðingakeppni, tølt eller 4-gang) men han nyder selvfølgelig også ture i skoven.

Drømmer du om at ride stævner eller luksusskovture på en hest med skønne gangarter og et godt sind? Så er det måske netop Alfen du leder efter?

Alfen er en 4,5 gænger vallak på 17 år hvilket betyder, at han har den perfekte alder til rytteren som gerne vil have en færdiguddannet hest med masser af rideerfaring. Alfen har prøvet det meste: ridekurser, stævner, fællesture, kåring osv.. osv..  Alfen har altid ørerne fremme, han har en fantastisk personlighed, som man kun kan holde af, og så er han som bonus bare helt utrolig SMUK.  

Alfen er hesten for den ambitiøse junior eller ungrytter som drømmer om at komme med til DM! Men er bestemt også hesten til den voksne rytter som søger en god lære- eller luksus rideven.

Alfen kan håndteres af de fleste med lidt rideerfaring.

 

Kontakt for mere information.

Taja tlf: 28700917

Pernille tlf: 29935214

Pernille Larsen