MED ØNSKE OM EN GLÆDELIG JUL OG ET MAGISK NYTÅR!

Jul og nytår er altid en særlig tid for mig. Tiden giver plads til at gøre status over året det er gået, og året der kommer.

2020 har været et særligt år. Som vi nu ved, gik verden i 2020 gennem en tydelig forandring, men ikke på den måde nogen havde håbet på. En global pandemi med Covid-19 ændrede vores liv alvorligt og betød store forandringer for alle.

Men selvom at 2020 kan virke som om et dramatisk katastrofeår, har året også givet os en ny mulighed for at ændre os og verden til det bedre.

NY START

Nytåret er for mig forbundet med følelsen af en ny start og nye begyndelser. Det er muligt at gøre det nye år anderledes eller endnu bedre end det forgange - Hvis jeg ønsker det!

Vi iscenesætter selv vores liv, via de valg vi træffer. Tidligere traf jeg de samme valg år efter år, eller rettere – jeg håbede, at det nye år ville blive anderledes bedre end det tidligere, og jeg lovede mig selv, at jeg ikke ville træffe de samme valg – men det gjorde jeg.

Jeg har ofte følt, at jeg ikke havde noget valg. At jeg manglede muligheder – men jeg ved nu, at det var mig selv der traf de forkerte valg. Mulighederne var mange. Jeg så dem bare ikke – eller jeg var bange.

Jeg var bange for at træffe nye valg, fordi nye valg har konsekvenser.

Sådan er det ikke længere.

HESTEKRAFT

For mit vedkommende blev 2020 på trods af Covid-19 et begivenhedsrigt år, som afsluttede på bedste vis med at jeg, efter mange overvejelser og forberedelser, startede HESTEKRAFT i november.

Jeg har i året der er gået gjort mig mange overvejelser om hvad HESTEKRAFT skulle være for en størrelse, hvordan det praktisk skulle indrettes, og hvordan jeg og mine skønne heste kan gøre en forskel for andre.

Jeg glæder mig til det nye år!

Jeg går det nye år i møde med spænding og begejstring. Timingen føles perfekt, og jeg glæder mig til alt det nye i 2021.

NYTÅRS FORTSÆT

Måske er du en af dem der har et nytårsforsæt, eller blot ønsker nye tiltag i dit liv.

Måske har du taget beslutningen om, at 2021 skal være året hvor du starter din rejse mod større balance og glæde i dit liv.

Mange mennesker vil gerne ændre deres liv lige nu. Er du en af dem?

Selvudvikling- eller selvindsigt behøver ikke at være tungt og vanskeligt. Faktisk kan det være helt fantastisk sammen med en hest.

Vi kommer ikke udenom, at nogle ting vil berøre dig, men det er vigtigt, at udviklingsrejsen føles skøn og berigende undervejs. Sådan er det i selskab med en hest.

Jeg vil elske at hjælpe dig. Ring eller skriv til mig, så får vi en snak om, hvad der er det næste skridt for dig.

Glædelig jul og GODT NYTÅR!

Vi ses i det nye.

Kærligst

Pernille

Pernille LarsenKommentar