Er der allerede gået et år? - Jeg siger af hjertet TAK ❤️ Og velkommen til 2023

Tiden er kommet hvor vi igen skal tage hul på et helt nyt og ubrugt år  –  og samtidig gøre status over det gamle.. – og sikken et år 2022 har været for HESTEKRAFT. Jeg har næsten svært ved at forstå, at året allerede er gået, for hold nu op – tiden er fløjet afsted.

2022 var først og fremmest året hvor jeg, efter mange overvejelser, overvandt gammel frygt og usikkerhed og besluttede at tage ’springet’ – lægge juristen på hylden – opsige min stilling – og forfølge HESTEKRAFT-drømmen.

Det føltes, ved årets indgang, helt rigtigt i maven og det gør det stadig, her ved årets afslutning – men nu med en helt anden ro.

.. for året er jo gået over al forventning – og TAK for det! Jeg kunne ikke have gjort det uden jeres hjælp og opbakning. <3

Al begyndelse er svær

… og året startede da også stille ud.

En ny form for hverdag skulle planlægges og koordineres – Nordjyske Medier var forbi til et interview omkring mit nylige karriereskifte, og for at vide mere om rideterapi og HESTEKRAFT. Det blev på sin vis ’startskuddet’ til mit nye liv – en manifestation af mit valg.

Foråret blev samtidig også en stævne- og udviklingsrejse med Liv og Kolfaxi. Det var intenst til tider og krævede måske, i bagklogskabens tegn, lidt mere energi end forventet – men det var også en spændende tid, som gav mulighed for at komme tættere på Liv end nogen sinde før. Tak for det Liv!

Modgang og tid til at reflektere

Nogle gange rammer modgangen når man mindst venter det, eller når tempoet er for højt – som en brat opvågning, eller ny mulighed for at tænke sig om.

Knap havde vi således nået at glæde os over vores nyeste medlem af familien - Sóldis – som endnu ikke var hentet hjem, før vi måtte aflevere hende på dyrehospital. Dygtige dyrlæger og en masse kærlig energi fik hende dog med al held, og til stor glæde, frisk igen efter en måneds indlæggelse. Det er vi meget taknemmelige for i dag.

Sådan heldigt gik det desværre ikke med vores mindste ven – Símon - som kort efter, at han var hentet tilbage fra sommergræs blev meget syg, og desværre ikke kom sig efter en voldsom ahornforgiftning. Det var en voldsom oplevelse – som satte sine spor – og som krævede, at jeg efterfølgende tog mig tid til at reflektere over min ’lektie’.

Travlhed, fokus og taknemmelighed

Sommeren og efteråret bød på endnu mere travlhed i HESTEKRAFT. Fokus skulle tilrettes for at sikre, at energien blev udnyttet rigtigt.

I årets løb har jeg oplevet en generelt stigende interesse for rideterapi, og det er min glædelige oplevelse, at flere og flere får øjnene op for de udviklingsmuligheder der ligger gemt i at tilføje en kærlig hest til et personligt udviklingsforløb.

Jeg har i årets løb mødt så mange forskellige skønne mennesker, som uanset hvilke behov eller problemstillinger I har ønsket at arbejde med, alle har vist mig stor tillid i arbejdet. Det er jeg meget overvældet og taknemmelig for!  

Året har budt på mange kærlige og særlige timer sammen med særligt Kristall (Plet), Sigurbjörn og Kría (Lillehesten), som har været velvillige læremestre og samarbejdspartnere, uanset om arbejdet har ført os på en mindful rejse tilbage til kroppen på ridebanen, en lærerig lektion i nærvær, grænser og livsmestring i ridehallen eller en sanserig og styringskrævende tur i skoven.

Sammen – og i kærligt samarbejde - har vi gjort nye opdagelser i forhold til hvad der begrænser os i hverdagen. Vi har bearbejdet uhensigtsmæssige vaner og mønstre, og vi lært nye færdigheder, der kan bidrage til en bedre hverdag med større balance, selvtillid og gode relationer.

Jeg er glad for alle de positive tilbagemeldinger og feedback, jeg i årets løb har modtaget fra alle jer, hvis vej har ført jer til/forbi HESTEKRAFT.  De gør glæden ved arbejdet endnu større, udvider rammerne for kreativiteten og gør drømme mulige.

2022 har også været en uventet udviklingsrejse for mit eget vedkommende. Overvindelsen til at turde taget springet, følge mavefornemmelsen og troen på, at jeg og mine heste kan bidrage med noget særligt til gavn for andre – har været en større gave til mig selv end jeg ved årets begyndelse havde kunnet forestille mig. I året der er gået, er jeg vokset.  

Planer, drømme og flere muligheder i 2023

Jeg ser frem til at fortsætte den rejse i fremtiden, sammen med HESTEKRAFT og alle jer. Jeg har således allerede en masse planer, ønsker og drømme for HESTEKRAFT i året der kommer.

Det nye år vil således byde på nye muligheder for weekendforløb, nyt samtalerum, uddannelse og kurser.

Jeg er meget spændt på det nye år, på fremtidige samarbejder og besøg. Jeg glæder mig!

Godt nytår!

Til sidst vil jeg bare sige tak for året der er gået - Med ønske om et godt og lykkebringende nytår til dig og dine!

TAK! 🙏

 

Pernille LarsenKommentar